dissabte, 10 de gener del 2009

29/Des/08


Vol: Lukla-Kathmandu (118 dolars/persona + taxes airoport(170 Rs))
Ens llevem a les 5 per a ser a les 6 a l'aeroport. Quan hi arrivem encara no hi ha ningú. Al cap d'una estona comprem els bitllets. No tenim prou diners perquè a Lukla no s'en poden treure amb la targeta, i la mestressa del lodge s'ofereix a deixar-nos-els. Ens diu que el seu germà és a KTM i quedem que li tornarem a ell quant hi arrivem. A l'aeroport hi fa molt fred i com que ens diuen que ens haurem d'esperar una bona estona decidim anar a fer un te per allà i buscar algun lloc que ens toqui el sol. Sentim rumors de que a KTM hi ha núvols i els avions no poden volar, i pensem que potser ens haurem de quedar un dia més a Lukla. Al cap d'unes quantes hores arriva el 1r avió. Estem de sort i es el nostre així que al cap de poc ja estem dins i apunt d'enlairar-nos. La pista d'aterrissatge de Lukla es molt curta, fa baixada i acaba en un barranc. L'avió es fica de cara a la pendent, posa els frens i engega el motor a tot gas. El soroll és aixordador! Al cap de poc segons desbloqueja els frens i sortim disparats pendent avall, fent alguna petita ziga-zaga, i per fi ens enlairem. Quan ja no toques el terra ja està, però entre tant no ho veus del tot clar! Durant el trajecte, mirant per la finestra de la dreta podem veure els pics nevats que sobrepassen el núvols. Al cap de poca estona ja som a KTM.

3 comentaris:

morfu ha dit...

Bon Any Quim i companyia !!! des de casa en Pajerols que ja surfeja per internet. Ara més aprop internauticament parlant .

Unknown ha dit...

Ostres quina passada de paisatges... i com tu curres Kim ! Feliciats pel bolg, pels pics que heu fet i per les caminades per aquestes maravelloses valls !! Vinga Salut i Bones vibracions !!
Marc i Boira !!

Gil Furri ha dit...

ueeeeeeeeeeyy qque morenos !!! aki na fent a tope climbing , espero veureus daki poc vagi b una abraçada !!